Werk met mij

Jouw verhaal luchtig en krachtig op papier?

Heldere webteksten, spetterende blogs en mooie verhalen. We weten allemaal dat pakkende teksten je bedrijf een flinke boost kunnen geven. Toch neemt niet iedereen de tijd om zich hierin te verdiepen. Zonde! Je laat namelijk kansen liggen om je zichtbaarheid te vergroten. En om je kennis en expertise te presenteren.

Maar niet getreurd: het leed is nog niet geleden. Zo bestaan er namelijk mensen die het erg leuk vinden om teksten te schrijven, en daar ook nog eens goed in zijn! Met Tropics Writer ben ik er daar één van. Ik geloof ontzettend in de kracht van het verhaal. Het is geweldig om gebeurtenissen te achterhalen, de diepere laag te vinden en hier vervolgens een goed lopende tekst van te maken. Die bovendien begrijpelijk is en heerlijk wegleest, waardoor het publiek geboeid blijft.

Avontuurlijke Nederlanders in alle uithoeken van de wereld

Ik woon in het dynamische Abidjan in Ivoorkust. Het is een ontzettend unieke ervaring om hier te wonen, maar we hebben tegelijkertijd ook te maken met de ongemakken van het werken met andere culturen. Mijn diensten zijn gericht op Nederlanders die zich over de wijde wereld begeven. En die hulp nodig hebben van iemand die hun wereld begrijpt. Natuurlijk, iedere kwestie en ieder land is anders, maar in de kern hebben wij met dezelfde – soms bizarre – situaties te maken. En dat vinden we stiekem heel erg leuk. Het is één groot avontuur!

Voedingsmiddelentechnologie en Marketing

Met een afgeronde studie en werkervaring binnen de voedingsmiddelentechnologie, inclusief ervaring op dit vlak in Zuid-Afrika, Ethiopië, Australië en Ivoorkust, heb ik de kunde in huis om klanten binnen deze branche te helpen hun verhaal helder te krijgen. Vanaf de werkzaamheden op de fabrieksvloer tot productontwikkeling tot aan de ‘voorkant’ waar de deals worden gesloten: ik weet waar het over gaat. Situaties van klanten binnen de voedingssector herken ik dan ook zonder problemen. En met mijn teksten haak ik daar feilloos op in.

Daarnaast heb ik een Master in Marketing en ben ik de afgelopen tijd veel bezig met projecten voor verschillende organisaties. Deze organisaties variëren van overheidsinstellingen tot aan vrachtwagenverkopers. Ik vind het ontzettend interessant om me in verschillende sectoren te verdiepen. Ik geloof dan ook dat iedere onderneming, hoe groot of klein ook, een mooi en krachtig verhaal heeft om te delen.

Laten we samen onze verhalen delen met de rest van de wereld!

Ga naar Aanbod

You Might Also Like